VOE Service AB

Aktuellt

Energilager

4 september, 2015

Installation Ellösv0

Energilager för 20 kWh

VOE Service säljer och installerar energilager från box of Energy. De finns i storlekarna 10 kWh, 20 – 40 kWh, 50 – 110 kWh och 120 – 220 kWh.

Energilagren är tillverkade i Göteborg och använder samma teknik som fordonsindustrin använder för elbilar. http://boxofenergy.org

Vi lämnar 10 års garanti på energilagret.

Ett energilager i kombination med solceller ger en energibesparing på ca 25%.

Välkomna med Era frågor!

 

2015-09-18. Artikel i Ny Teknik, http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/article3931493.ece

2015-09-18 Regeringen avsätter resurser för energilagring. Mer information finns under länken. http://www.regeringen.se/contentassets/7cd7362c2b6046b0b458f98311d1cef1/fakta-pm-klimatpaketet.docx.pdf

 

 

 

Nu är vår hjärtstartare registrerad!

27 mars, 2015

I vår entré på Glimsåsvägen 3 har vi en hjärtstartare. Den är nu registrerad i hjärtstartarregistret så att om någon drabbas av plötsligt hjärtstopp i vår geografiska närhet snabbt kan hitta till oss.

Vem som helst, oavsett ålder, utbildning eller tidigare erfarenhet kan använda en hjärtstartare för att försöka rädda livet på någon som drabbats av ett hjärtstopp. I praktiken är det omöjligt att använda apparaten fel. Hjärtstartaren ger tydliga röstinstruktioner på svenska som är lätta att följa.

Ladda ner appen ”Rädda hjärtat” till din mobil så kan du alltid se var det finns en hjärtstartare i din närhet!

Mer information om hjärtstartarregistret hittar du på www.hjartstartarregistret.se

 

Lyckad infokväll om solel!

2 mars, 2015

Ett 40-tal personer kom till vårat kontor i Ellös under kvällen igår för att lyssna på Anna Elofsson från Consat Sustainable Energy System som berättade om hur man gör ”Goda affärer på förnybar energi”.

En intressant och informativ kväll som präglades av mycket dialog mellan publik och föreläsare.

Är solel något för ditt tak ORUST 2

Ta kontrollen på duschen

2 januari, 2015

Varmvatten är energi – ta kontrollen

Visste du att det typiska hushållet förbrukar 2000 kWh/år, bara till varmvatten? Det är mer än vad som går åt till matlagning, belysning, kyl och andra elektroniska apparater tillsammans. Varje morgon tar du beslut om en stor del av din elkonsumtion – under tiden du duschar! Vår produkt visar din varmvattenförbrukning och hjälper dig att bli energieffektiv på ett underhållande sätt. Genom att använda Amphiro a1 sparar det typiska hushållet  440 kWh samt 8500 l vatten per år. Amphiro a1 – för alla vanliga duschhuvuden

Amphiro a1 har en design som passar perfekt mellan duschslang och duschhuvud. Installationen utförs i 3 enkla steg och inga verktyg behövs. Amphiro a1 är en självdriven vattenmätare, så batteri behövs inte. Mätningen och displayen drivs av en generator som alstrar energi på ett miljövänligt sätt av vattenflödet då den fångar vattenförbrukningen från den anslutna handduschen.

Beskrivning

Information som visas

  • När vattenkranen är påslagen visas konsumtionen i liter.
  • Efter duschen växlar visningen i displayen mellan den totala energiförbrukningen i watt-timmar eller kWh-timmar och den totala vattenvolymen i liter som förbrukades under duschningen.

Produktens egenskaper

  • Anslutningen är för standard ”1/2 anslutning.
  • Max vattentryck 10 bar
  • Vattenflöde intervall: 5 till 22 l/min. l

Pris inkl. moms 750 kr + frakt.

Miljösäkra nätstationer

6 oktober, 2014

Ett effektivt sätt att förlänga livslängden på äldre nätstation med plåt eller aluminium

i botten är att placera ett kärl i glasfiberarmerad plast under transformatorn.

Pris 6 000 kr exkl moms och frakt